Двама ранени при съседски конфликт в Лисиците,бой между роднини в Чорбаджийско,закани към кърджалийка

Междусъседски конфликт завършил с двама ранени. По първоначални данни около 19 часа на 16 септември в землището на село Лисиците във връзка със спорен имот възникнал скандал между двама мъже на 42 г. и 68 г. и жена на 59 г. По-младият мъж нанесъл удари на опонентите си с дървен прът, вследствие на което мъжът е със счупена ръка, а жената с рана на главата и е била настанена под наблюдение в болница. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция в РУ-Кърджали с оглед на чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс за нанесена средна телесна повреда.

         Проверка за отправени заплахи е образувана в РУ-Кърджали. Служители на сектор „Охранителна полиция“ ще изясняват закани за саморазправа на 25-годишен към 20-годишна. Работата по случая е с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

         Проверка за хулигански действия е започната в РУ-Кирково след скандал в село Чорбаджийско. На 16 септември около 17,30 часа в селото възникнал спор между трима местни жители - семейство на 51 г. и 52 г. и 63-годишен. Конфликтът ескалирал и прераснал в размяна на удари. Проверката е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство и се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини