Доган вдига летвата пред кандидатите за кметове в Кърджалийско, ще ги препитва по въпросник като за Оксфорд

Ахмед Доган вдигна високо летвата пред кандидатите за кметове на общини в Кърджалийско, ще ги препитва по въпросник като за Оксфорд. До Общинските структури на ДПС в областта е изпратен списък с 37 въпроса, на които номинираните за кметове ,ще трябва да отговорят на препитване пред Централния предизборен щаб. Сокола препитва бъдещите градоначалници за най-дребните детайли на икономическия и социален живот в техните общини. Лидерът на Движението се интересува от въпроси за броя на социално слабите до броя на самоосигуряващите се земеделски производители. Интересуват го и броят на гурбетчиите. Важна за лидера на ДПС е и информацията за малките и микро фирмите на територията на общината, както и този за големите предприятия.

 Кандидатите за кметове ще отговарят и на важни въпроси,свързани с традиции за сътрудничество с активни граждани на общината-отворени врати,обсъждания,допитвания.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    2 0
    09:38, 15 сеп 2023
    ДА сътрудничество с АКТИВНИ ГРАЖДАНИ, НЕ администриране, угодничество на себелюбци първа класа, самозабравили се"лидери", служене на задкулисие.... Демокрация, плурализъм! Уважение към различния, с друго мнение..!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини