Шабан Исмаил е номиниран от „Продължаваме промяната”за канидат- кмет на Кърджали, подкрепя го „Да България”

   Шабан Исмаил е номиниран от „Продължаваме промяната” за кандидат за кмет на Кърджали. Кандидатурата му е одобрена от националното и областното ръководство на политическата формация, научи Кърджали бг вести.

 Областната структура на „Да България”реши да подкрепи кандидат на „Продължаваме промяната” за кмет на Кърджали, защото формацията е с най-голяма електорална подкрепа от членовете на коалицията ПП-ДБ в Девети кърджалийски многомандатен район. Това сподели за Кърджали бг вести лидерът на „Да България” в областта Митко Синабов.

 Коалицията обсъжда и още една кандидатура-тази на областния лидер на ДСБ Радослав Милев. Той вече веднъж се кандидатира за градоначалник през 2019 г. и има богат политически опит.

  Днес коалицията ПП-ДБ ще подаде документи за регистрастрация в ЦИК за общо участие във вота. Събрахме необходимите подписи и ще работим заедно в страната и в Кърджали, подчерта Митко Синабов.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    0 0
    12:37, 13 сеп 2023
    Отличен на дясната партия, отличен на либералната формация! Бъдещето на Кърджали! Освободени от предразсъдъци, взаимно доверие! Мирно съвместно съжителство, братство, заедно ЗА Кърджали, ЗА Майка България!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини