Кърджалийци са доказани ценители на хубавото кафе, автомати пробутват зарази край училищата

Кърджалийци са любители на хубавото кафе от векове до днес. За това свидетелстват специализираните заведения в центъра на града, където може да се пие висококачествена напитка с богати вкусове. Дори туристическата столица Варна не може да се похвали с толкова кафенета, където се предлагат отбрани марки за ценители.

  Хубавото кафе става с много кафе. Нашите посетители са забелязали, че не пестим от доброто и ароматно кафе при приготвянето на напитката. Това споделя за Кърджали бг вести съсобственичката на La Caffetteria Do So Татяна Кантарджиева. Тя е категорична,че в Кърджали клиентите са взискателни ценители на кафето и подбират заведенията, в които го пият.

 Кантарджиева посочи,че града има и друга слава-на град с много кафе автомати. Монтирани са навсякъде,включително и в училищата. Кафе автоматите са сигурно средство за стомашно-чревни разстройства. Бактерия успешно се развива в затворените съдове на кафе автоматите. В тях има вода ,която не се подменя регулярно,а се долива. Появяват се плесени, защото съдовете не се мият регулярно. Според Татяна Кантарджиева в Западна Европа избягват кафе автоматите. Това най-добре личи от летищата,където има достатъчно на брой места,където да се пие добро кафе, за да не се ползват автомати.

 Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ди
    Димитър
    6 -3
    23:47, 9 сеп 2023
    Татянче, всичко, на което си способна е да плюеш, кълнеш и злословиш. Нищо ново по нашите ширини. Не си способна да направиш и предложиш нещо качествено на конкурентноспособна цена. Просто е. Толкова струваш. Но не се опитвай да принизиш другите до твоето ниско ниво. Ти не струваш, щом се опитваш да се изкараш бяла, очерняйки другите. Бих те окачествил като проста патка, но няма. Твърде възпитан съм за разлика от теб.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини