Тази вечер в 18 часа: Всеки с чук в ръка за обща снимка пред Паметника на съветската армия

Събитие под наслов "Групова снимка пред МОЧА с чук в ръка" организира днес от 18 часа Светлозар Раянов - човекът, който пръв строши надписа пред монумента на окупатора заради фалшивото твърдение, че съветската армия е освободила България. 

На 23-и февруари т. г. той счупи с чук надписа "На съветската армия освободителка от признателния български народ". По-късно от БСП-София възстановиха плочата, възхваляваща окупаторите от СССР, но фенове на футболен клуб "Левски" преди седмица отново я строшиха. 

Светлозар Раянов е научен работник в областта на екологията, д-р на науките от Техническия университет в Дрезден.

В анонса за събитието тази вечер той уточнява, че чуковете са само за общата снимка, че не трябва да бъдат използвани и че участниците в акцията по никакъв начин не трябва да влизат в контакт с хората от палатковия лагер, който брани ПСА.

От Левицата и от БСП обявиха, че ще проведат среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов по повод информациите, че в четвъртък се  "подготвят нови провокации и нападение над палатковия лагер и паметника на съветската армия". На 24 август "Левски" ще е домакин на елитния германски тим "Айнтрахт" - Франкфурт на националния стадион "Васил Левски". 

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Hj
    hjk
    2 0
    09:45, 23 авг 2023
    В магазина цените станаха в Евро, а те ме занимават с Моча ...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини