Дядо на 78-години уцели с камък главата на свой опонент, полицията го нищи за хулиганство

Съседска свада e завършила с ранен мъж. Инцидентът станал на 7 август около 18,30 часа в село Драганово. По първоначални данни при възникнал конфликт 78-годишен хвърлил камък и уцелил в главата 43-годишен. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение в Кърджали и освободен. В РУ-Кърджали е образувана проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, която се извършва от полицейския участък в Черноочене.

         29-годишен управлявал автомобил, без да има това право. В хода на полицейска операция служители на РУ-Кърджали проверили лек автомобил „БМВ“. Водачът не представил свидетелство за правоуправление, а при направена справка станало ясно, че е в срок на изтърпяване на принудителна мярка за временно отнемане на шофьорската книжка. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

         Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. На 3 август около 11,30 часа било повредено техническо средство /скоба/ в зона за платено паркиране в Кърджали. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая. Издирва се извършителят на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини