Снимка на Мелони с дъщеря й в самолета на връщане от САЩ разбуни италианските социални мрежи

Италианският премиер Джорджа Мелони предизвика полемика в социалните мрежи с публикувана снимка с нейната дъщеря, съобщават италиански медии.

През уикенда в акаунта си във Фейсбук Мелони постна снимка, на която се вижда как тя е гушнала дъщеричката си Джиневра на седалката до прозореца на самолета, с който се връща от официалната си визита в САЩ. "Аз и ти, които заставаме срещу света, ръка в ръка", написа тя към снимката.

Почитатели на Мелони веднага изтъкнаха, че фотосът показва, че премиерката трябва да прави саможертви, за да съчетава работата с отглеждането на малко дете. Критици на Мелони обаче възроптаха, че на гърба на държавата тя води детето си в САЩ.

Още в началото на кариерата си като премиер, Мелони взе Джиневра и бавачката й в Индонезия за срещата на върха на Г-20 миналата есен и тогава това отново породи вълна от критики. В отговор на тях Мелони даде да се разбере, че няма да се оставя да бъде поучавана как да гледа детето си.

По време на визитата си в САЩ Мелони бе приета от президента Джо Байдън в Белия дом и проведе срещи с американски конгресмени и сенатори. Тя имаше и среща с Хенри Кисинджър в резиденцията на италианския посланик във Вашингтон. Водещи теми на тези срещи бяха двустранното сътрудничество, Украйна, Африка, миграцията и Китай.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини