От "Продължаваме промяната" гласят свой човек за зам.-областен управител на Кърджали

От „Продължаваме промяната” гласят свой човек за зам.областен управител на Кърджали. Има консенсус около кандидатурата на етнически турчин за поста. Номинацията чака одобрение на ръководството на коалицията в столицата.

  Имаме номинация. Смятаме,че ще получи широко  обществено одобрение. Предстои нейното оповестяване.Това сподели за Кърджали бг вести Стоян Георгиев от „Продължаваме промяната” в Кърджали.

 Кърджали бг вести научи,че търсенето на подходящи кадри за ръководството на Областна администрация е било съпроводено с остър дебат в редиците на „Продължаваме промяната” в Кърджали. Оформили са се два лагера. Единият от тях около присъединилите се бивши членове на ДОСТ. Говори се,че лично Кирил Петков и Асен Василев ще дойда в Кърджали за създаване на партийна структура и сплотяване на редиците.

  Стана известно също, че „Продължаваме промяната” ще се регистрира за самостоятелно участие на местните избори. В Кърджали обаче,тя ще търси партньори. Най-вероятно това ще е структурата на „Да България”.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини