Започнаха летните ремонти на жилища в Кърджали, каруци изхвърлят отпадъците на нерегламентирани сметища в парк „Арпезос Север”

Изображение 1 от 6

     Започнаха летните ремонти на жилища в Кърджали и нерегламентираните сметища никнат като гъби. При това в чувствителни зони на града като парк „Арпезос Север”..Макар,че повечето от хората,които правят ремонти са гурбетчии,нищо добро не са научили от Западна Европа. Тук си карат по старому. Наемат хора от Махалата с каруци да им изхвърлят строителните отпадъци и ненужни мебели.Те от своя страна изхвърлят товара където намерят и където няма да бъдат санкционирани. За сега няма случай каруцар да е глобетн от Общинска администрация за нарушаване на наредбите за обществен ред.

    В същото време в Кърджали има фирми които предлагат контейнери за строителни отпадъци и извозването им на регламентирани сметища.Нашенци обаче не опират до тях.Ориенталското е по силно.

    Тези дни нерегламентираните сметища никнат като гъби,алармира нашия сътрудник Мохамед Хабил.

    Аз няма какво да казвам само ви показвам. Днес заснех двете незаконни сметища което е в непосредствена близост до спортната площадка в парк "Арпезос - Север" ,. В първите снимки виждате сметището което е в близост до спортната площадка, а в последните снимки е второто сметище. Дано след като се изчистят местата не се превърне отново в това положение.Това пише в свой пост в групата на Кърджали и областта Мохамед Хабил.Той е проследил каруцар,който за броени часове е направил четири курса до нерегламентираните сметища без да бъде обезпокояван от властите.

    Кърджали бг вести

    Снимки:Мохамед Хабил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини