Випуск 2023 на Иновативно Средно Училище „Васил Левски“ в Ардино получи своите дипломи

Зрелостниците от Випуск 2023 на Иновативно Средно Училище „Васил Левски“ в Ардино получиха своите дипломи за завършено средно образование и свидетелства за професионална квалификация, удостоверяващи знания, умения и компетентност. Това стана на тържествена церемония в двора на учебното заведение. Официален гост на празничният ден бе началникът на отдел „Образование, спорт и култура“ към Община Ардино Бахар Реджебов.

Тържеството започна със слово на директора на училището Аника Петрова. „Скъпи зрелостници, благодарение на обединените усилия на инвестирания труд и отговорност постигнахме добри и много добри резултати на Държавния зрелостен изпит и на Държавния изпит за придобиване на професионална квалификация.

Вярвам, че ви предстои живот, изпълнен с радост и смисъл. Работете за личния си просперитет, но не забравяйте да работите и за благото и величието на България!“, заяви Петрова.

Началникът на отдел „Образование, спорт и култура“ Бахар Реджебов прочете поздравителен адрес до зрелостниците от името на кмета на Община Ардино инж. Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям. „Скъпи абитуриенти, бъдете себе си пред предизвикателствата на живота. Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност! И не забравяйте - успехът се крие в самите вас! От днес пред вас стои голямата книга на живота, която всеки ще допише сам.На добър час и успехи в живота!“,се казва в него.

Празникът продължи с връчване на дипломите, като за отличниците имаше грамоти и плакети. Общо 38 зрелостници получиха своите дипломи. Първенец на випуска е Стела Узунова с отличен успех 6.00.

От името на абитуриентите отличничките на випуска Стела Узунова и Сибел Сезгинотправиха специални благодарности към директора на училището и преподавателите им за търпението, загрижеността, обичта и знанията, получени през годините в училището. Зрелостниците със сълзи на очите се сбогуваха със своите учители. 

На фона на училищния звънец директорът Аника Петрова плисна менче с вода и здравец по пътя на абитуриентите и им пожела „На добър час!“.

За финал на празничния ден всичкизрелостници отброиха от 1 до 12 и хвърлиха своите шапки във въздуха.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини