Харвардската възпитаничка Лена Бориславова ще има думата за областен управител и неговите заместници в Кърджали

  Харвардската възпитаничка Лена Бориславова ще има думата за областен управител и неговите заместници в Кърджали. Юристката и дясна ръка на съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков е включена в шестчленка, която ще координира номинациите за губернатори в страната на управляващата коалиция. Договорено е Продължаваме промяната,Демократична България и ГЕРБ-СДС да излъчат по двама представители за контактна група, която да координира бъдещите назначения. Това научи Кърджали бг вести.

 Лена Бориславова ще бъде един от предложените членове,като ще представлява Продължаваме промяната.

 Постигната е принципна договореност при назначенията да се подхожда комплексно, като се предлагат не само областни управители , но и техни заместници. Ще се търсят преимуществено експерти.

  За Продължаваме промяната регионалната политика и бъдещите назначения са от изключително значение предвид наближаващите местни избори. Все още коалицията среща проблеми със създаването на структури по места,които да и гарантират резултати на вота. Бориславова е човекът в ПП,който отговаря за регионалната политика.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Из
    Избирател
    1 0
    14:42, 16 юни 2023
    За кадри да се обърне към Корнелия Нинова
  • 2
    Къ
    кърджалиец
    2 0
    14:52, 16 юни 2023
    От настоящия пълно разочарование
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини