15-годишен велосипедист е с опасност за живота след удар от автомобил

Велосипедист е с опасност за живота след катастрофа на изхода на село Хлябово в посока село Орлов дол, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 10-и около 20:30 часа 27-годишен от Тополовград е управлявал лек автомобил „Хюндай“. На нерегулирано кръстовище от лявата му страна внезапно преминал колоездачът на 15 г., но шофьорът не успял да спре и блъснал момчето с предната си част. При удара, непълнолетният е отскочил и се е ударил в пътен знак. Момчето е откарано за лечение в хасковската болница, а в последствие в УМБАЛ-Пловдив. Пробите на водача са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Водачка и пътничка са без опасност за живота след инцидент в Харманли. На 9-и в 18 часа на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Александър Стамболийски“ са се ударили два автомобила – „Ауди“ със 75-годишен водач и „БМВ“, управлявано от 36-годишна. От удара между тях са пострадали водачката и пътуваща при нея в колата 8-годишна пътничка. Двете са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини