Наградиха журналисти от регионалните меди, сред тях са и представители на eTV и kardjali.bgvesti

Изображение 1 от 2

    По повод 24 май – Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност на тържествена церемония бяха отличени учители и дейци на културата от общината.

     Кметът на Кърджали инж.Хасан Азис връчи грамоти на над осемдесет дейци на културата, изкуството и образованието. Сред тях бяха директори на училища и детски градини, възпитатели, актьори, музиканти и всички  журналисти от регионални медии.

     Сред отличените бяха журналистите от Kardjali.bgvesti Георги Кулов  и Мария Милчева от телевизия eTV.Двете медии са част от Еском медия груп.Отличаването на еТВ е първото в десетгодишната й история.

     „Благодаря от сърце на дейците, дали съзнателния си живот в посвещение на знанието, творчеството и образованието! С голямо вълнение като кмет на Кърджали, и от името на цялото ръководство на общината, с огромно уважение се обръщам към Вас по случай 24 май, с пожелания за успехи и вдъхновения; с пожелание да продължавате святото си дело, което движи вече поколения наред в Кърджали така, че те да растат като достойни граждани на България”, посочи в приветствието си градоначалникът.  

    Текст и снимки:еТВ

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини