На стадион „Горубсо” се проведе детски футболен турнир организиран от „Футболна Академия Арда 1924” и Община Кърджали

Детски футболен турнир под надслов „Защото Вашите детски усмивки значат много за нас” се проведе на 13 май на стадион „Горубсо”. Той е организиран от „Футболна Академия Арда 1924”, съвместно с Община Кърджали.

Над 200 деца  родени от 2012г. до 2018 г., трениращи в детски градини и училища с треньори от „Футболна Академия Арда 1924”,взеха участие в турнира подаряващ емоции и създаващ приятелства. Надпреварата, която всъщност беше без класиране, целеше да даде първи стъпки на малчуганите във футбола и да запали искрата в сърцата им.

В детския празник се включиха всички детски градини и училища, където лицензирани треньори тренират децата. Подсигурени бяха медали, на които бе изписано мотото „Добра личност! Добър гражданин! Добър футболист!”

От името на кмета на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис президентът на ФК „Арда 1924” Альоша Синабов, директорът на Футболната академия Васко Визев и представителят на Община Кърджали Первин Ахмед поздравиха всички малки шампиони, като им пожелаха здраве и много подобни поводи за появата на красиви детски усмивки.

Това съобщиха от Община Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини