Най-малките паисиевци жънат многобройни успехи на национални състезания по английски

Сериозните и задълбочени знания и умения и интересът към английския език са показател за качественото обучение в СУ "Отец Паисий". Малките паисиевци доказват това твърдение чрез постиженията си на национално ниво. Успехите на децата се дължат на задълбочената работа в часовете по английски език и отговорното отношение на учителите им Стела Димитрова и Юлия Станкова, преподаватели с доказани отлични резултати в работата си, които не само дават знания, но и мотивират учениците за учене. Техните възпитаници постигат високи успехи и се класират на призови места в областни и национални конкурси и състезания.

40 ученици от 2., 3. и 4. клас се представиха отлично на състезанието по английски език "Аз общувам с Европа", организирано от Сдружението на българските начални учители през месец март. Малките състезатели получиха максималния брой точки и бяха наградени с грамоти.    

20 ученици участваха и в Международното състезание по английски език  „KANGAROO  GLOBAL  LINGUITICS“, което се проведе през месец февруари, а до национален кръг през месец март с максимален брой точки достигнаха Никол Димитрова от 3. б клас, Изабела Петкова от 4. г клас, Никол Колева от 4. е клас и Есин Емин от 4. в клас.

СУ "Отец Паисий" се гордее с най-малките си ученици и техните преподаватели Стела Димитрова и Юлия Станкова, поздравява ги за отличията и им пожелава още по-големи успехи в обучението по английски език, за да станат достойни граждани на света.  

Текст и снимки: София Калинова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини