Вицепрезидентът Илияна Йотова ще гостува на Радио Кърджали

Вицепрезидентът на Р България г-жа Илияна Йотова ще участва в отбелязването на 7 години от създаването на Регионална радиостанция – Кърджали на Българското национално радио, което ще се състои днес 9 май 2023 г. Гости на честването ще бъдат генералният директор на БНР г-н Милен Митев, както и ръководството на Националното радио.

  При визитата й в Кърджали вицепрезидентът ще участва в „Урок по родолюбие – България в Европейския съюз. 17 години по-късно“. Той ще се проведе в Актовата зала на ЕГ „Хр. Ботев“ от 15 часа и на него ще присъстват ученици, представители на училища – посланици на Европейския парламент от област Кърджали.

От 17 часа в Арт галерия „Кръг“ генералният директор на БНР г-н Милен Митев и кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис ще открият изложба „Очите на Родопите“ от авторски снимки на  фотографите от БНР-Радио Кърджали Георги Аргиров и Мехмед Реджеб.

В 18 часа в Дома на културата в Кърджали ще се състои тържествен коктейл по случай 7-та годишнина от откриването на Радио Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини