Ново издание на първомайското надиграване "Танцувай с нас"

За 11–та поредна  година жените социалистки от БСП в Кърджали организират фолклорно надиграване под надслов  „Танцувай с нас -11”. С него по един нетрадиционен начин те отбелязват Международния ден на труда .

Събитието ще се състои на 1- ви май, понеделник в градската градина на Кърджали  от 10:30 часа. Регистрирани са  над 300 танцьори от 15 любителски танцови състави от областта и област Хасково, които ще се състезават за артистичност, оригиналност, атрактивност и емоционалност.

„Надяваме сме, че  отново с красивите изпълнения на нашите участници ще сътворим един чудесен празник за кърджалийци, който  за пореден път ще  изпълни душите и сърцата с много положително настроение.“ - споделя Теодора Каракостова, областен председател на обединението на жените социалистки  и един от организаторите на проявата.

След представянето на съставите публиката за пореден път ще се наслади на красивото импровизирано надиграване на ръченица в рамките на 3 минути.

Всички танцови състави ще получат грамоти, купи и награди връчени от Милко Багдасаров, председател на организационния комитет.

Това съобщиха от местната централа на БСП.

.           

    

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини