Цветан Предов: Приоритет за мен е социалната помощ от раждането до старостта, хората в Кърджалийско заслужават това!

    Приоритет за мен е социалната помощ от раждането до старостта, хората в Кърджалийско заслужават това. Налице е недостиг на социални домове и недостиг на домове за възрастни хора.За изоставените старци в по селата това може да се реши с засилени патронажни грижи. Всеки самотно живеещ възрастен човек го заслужава. Това сподели пред журналисти избрания за народен представител от Девети кърджалийски многомандатен район от ПП „Има такъв народ” Цветан Предов.

     Предов подчерта, че е социален работник и експерт и иска да помогне на хората в региона. Всеки човек се нуждае от помощ още от самото си раждане и трябва да я получи. Държавата  и общините са длъжни да я осигурят.Що се отнася до Кърджали знам,че мнозина очакват с нетърпение изграждането на околовръстен път.Но за самотните хора в града и селата най-важно е да получат внимание и грижи,каза още Предов.

      Той каза,че добре познава историята на Кърджалийско и Родопите и религиозните нагласи на живеещите тук. Ислямът и християнството са религии с подчертана социална насоченост и ангажираност. Това не може да се игнорира при осигуряването на социални грижи, категоричен е Цветан Предов.

     Той обеща да открие своя приемна като депутат в офиса на партията в Кърджали. Ще бъдем максимално близо до хората от региона ,врече се Предов.

      Александър Вълчев,член на Изпълнителния съвет на ИТН подчерта,че избирателите очакват работещ парламент с по-малко червени линии.Хората в Кърджалийско очакват редовно правителство.Ние сме малка партия ,но сме готови да съдействаме за това,каза Вълчев.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини