Кметът инж. Изет Шабан се срещна с бъдещите абитуриенти на Ардино

Изображение 1 от 2

    Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан проведе среща-разговор с бъдещите абитуриенти на Иновативно средно училище „Васил Левски“. Тя се проведе в залата на Общинския музей. На срещата присъстваха зам.-председателят на Младежко ДПС Нилгюн Исмаил и председателят на Младежката организация на ДПС-Ардино Реджеб Шакиров. Тук бяха още директорът на училището Аника Петрова и класните ръководители на учениците – Велизара Добрева и Нарин Чобанова.

    Кметът инж. Изет Шабан запозна младите хора с проектите, които са реализирани и предстоят да бъдат реализирани във всички сфери на живота – инфраструктура, благоустройство, образование, туризъм, социални дейности, култура и др. Пожела им да продължат образованието си и постоянно да се развиват като личности. „Бъдете смели и последователни в реализацията на мечтите си, тогава ще бъдете успешни“,   

    заяви кметът Изет Шабан. Той призова младите хора да бъдат активна част от живота на Ардино със своята креативност и идеи. Подари им специални бележници и химикали.

    На финала на срещата кметът инж. Изет Шабан получи покана от дванадесетокласниците за предстоящия им абитуриентски бал.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини