Прокуратурата ще следи вота в Кърджалийско под лупа, приема сигнали за нарушения на изборния процес и политическите права

Изображение 1 от 2

      Прокурорите от съдебен район Кърджали ще следят под лупа вота в Девети кърджалийски многомандатен район и ще приемат сигнали за нарушения на изборния процес и престъпления срещу политическите права. Това се подчертава в съобщение на Окръжна прокуратура до гражданите и организациите в 9 МИР.

    Прокурорите ще дават дежурства в деня за размисъл 1 април от 8,30 до 18,00 часа. Те ще дежурят и в изборния ден 2 април от 07,00 часа до 1,00 часа след края на гласуването.

      Могат да бъдат депозирани жалби, сигнали и оплаквания, данни и констатации за извършени нарушения.Това може да става на следните адреси: Окръжна прокуратура-Кърджали,ул.”Екзарх Йосиф”1; Районна прокуратура-Кърджали,ул.”Екзарх Йосиф”1; Териториално отделение Момчилград към РП-Кърджали,Момчилград,ул.”Петър Мирчев”2; Териториално отделение Крумовград към РП-Кърджали,Крумовград,пл.”България”№6; Териториално отделение Ардино към РП-Кърджали, Ардино, ул.”Републиканска”№6.

      Сигнали и жалби могат да се подават на посочените телефони и имейли.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини