Търсят мениджъри продажби на информационни и комуникационни технологии

Позиции за мениджър продажби на информационни и комуникационни технологии са обявени в бюлетина за свободни работни места в Хасково.

Логопед на 4 часов работен ден е друга от  позициите за кандидати с висше образование в професията. Има обявена и една позиция за рецепционист в хотел, която се покрива по проект "Заетост за теб" и е за кандидат със средно образование.

Обичайно в пролетния сезон, когато заведенията пускат и местата си на открито, има голямо търсене на бармани, сервитьори. Работни свободни места са отворени за готвачи, салатиери и общи работници в кухня.

В производството се търсят трима работника в  цех за сладолед. 10 са позициите в сферата на производството на изделия от кожа. Производствена компания има нужда и от двама оператори на поточна линия за полиестерна вата. 20 са свободните места за хора със средно образование, които могат да се включат в производство на автомобилни компоненти.

Информация за обявените свободни работни места в Бюрата по труда в региона и за сезонна заетост в страната може да бъде получена от всеки трудов посредник.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    Ха ха ха
    10 -2
    12:43, 26 мар 2023
    Това си е обикновен продавач в магазин на мобилен оператор. Мениджър продажби информационни..... Ха ха ха
  • 2
    Йо
    Йордан
    3 -2
    19:53, 26 мар 2023
    Търсят си балъци. Това е продавач - консултант
  • 3
    Tr
    trfy
    0 -1
    10:24, 27 мар 2023
    Търси се санитар отговарящ за чистотата или боклуджия :)
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини