Анета Георгиева,дамата която поведе патриотите от ПП“Възраждане“в Кърджали

Анета Георгиева е сред основателите на местната структура на ПП „Възраждане“ в Кърджали.В момента тя води патриотите от областната структура на партията. Работи активно за създаването на общински структури в цяла Кърджалийска област. Усилията й са оценени и тя е втора в листата на ПП „Възраждане“ в Девети кърджалийски многомандатен район. Смята, че това от което региона има нужда е консолидация около истинска патриотична партия, отстояваща националните интереси. Решаването на проблемите на хората от Източните Родопи е част от националните ни интереси, част от националната сигурност.

  Аз съм на 48 години,семейна с две деца. Родена съм и отраснала в Крумовград,а от 1996г живея и работя в Кърджали.Имам висше образование-учител по теория и практика.Работила съм като учител в професионална гимназия,технолог в текстилното производство и собствен бизнес.

Преди две години ,запознавайки се с идеите на ПП „Възраждане“  ги припознах като свои На 05.02.2022г създадохме местна структура,на която бях секретар,а от 6 месеца съм председател .Това сподели за Кърджали бг вести Анета Георгиева.Тя излага политическото си верою:

Национални приоритети в програмата на Възраждане са и мои приоритети.Това са:

-Запазване на българскиялев като единствена националана валута

-Предоговаряне на условията за членство в ЕС

-Елиминиране на корупцията на всички равнища, повишаване на доходите на българите и осигуряване на държавна подкрепа за малкия и среден бизнес. 

-Развитие на селското стопанство и промишлеността, подобряване качеството и контрола на храните. 

-Отмяна на зелената сделка и запазване на всички български тецове, внедряване на допълнителни мощности: строеж на АЕЦ „Белене“, ВЕИ и др. 

 -Предоговаряне на всички концесионни договори в съответствие с българския национален интерес.

-Премахване на делегираните бюджети, намаляване на административната тежест върху учителите. Възстановяване на специализираните училища, подготвящи професионални кадри. Пренаписване на учебните програми и учебниците.Ограничаване влиянието на чужди фондации и НПО върху образователната ни система. Завишаване на критериите за прием на студенти. Осигуряване на взаимодействие между образованието и бизнеса на практиката 

-Премахване на търговския статут на болниците. Отпадане да ДДС върху лекарствата, както и ефективно прилагане на програми за превенция, здравна култура и здравно образование на населението.

  Анета Георгиева споделя и работи усилено за реализирането на местните приоритети на ПП „Възраждане“ в Кърджалийска област.Те са следните:

-Подобряване на инфраструктурата.Не е нормално в 21век да има села без нормален път,канализация,водоснабдяване и нормален достъп до електоенергия.

-Развитие на селското стопанство и животновъдство чрез подкрепа за младите фермери с желание да се завърнат на село.Контрол върху разпределението на субсидиите,които да се дават на реални фермери,а не на свои хора.

-Повишаване на заплащането на труда чрез повишаване на  квалификацията на служителите.Районът ни е с едни от най-ниските заплати за работници без квалификация,което трябва да се промени

-Развитие на туризма в района,като се наблегне върху наличието на два язовира обособяване на зона за къмпингуване.

  Гласувайте с №3 в интегралната бюлетина!

Кърджали бг вести

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини