Григор Захариев:Посветих живота си на националната сигурност,работя за спокойствието на хората в Кърджалийско

 Посветих живота си на националната сигурност,работя за спокойствието на хората в Кърджалийско. Мирът и комшулука в региона не са някаква даденост свише.Те са плод на толерантността на хората тук. За съжаление по избори прехвърчат искри. Смятам,че политиците сме длъжници на хората в този край. Това сподели пред Кърджали бг вести водачът на листата на ПП „Български възход”Григор Захариев.Той получи доверие от кърджалийци и бе народен представител в 48-о Народно Събрание от 19 октомври 2022 до  2 февруари 2023 като член на Парламентарната група на ПП "Български възход" . Григор Захариев бе избран за член на комисиите по вътрешна сигурност и обществен ред и по отбраната.Участва във внасянето на два законопроекта,единият за запасното войнство.Предлага с други народни представители проект за решение на Министерски съвет за Програма за инвестиции в отбраната до 2032 г.

Животът на Григор Захариев минава в сферата на сигурността.Биографията му е богата. Роден е на 24 септември 1961 г. в гр.София. Завършва Национален военен университет „Васил Левски“. Работи три години в армията, след което е дълги години в системата на МВР като специалист по охранителни системи. До 2000 г. е в националната дирекция „СОД“, като достига до началник сектор и временно началник направление СОД-ДНСП.

През 1997 г. идва в Кърджали, където заедно с Георги Джелебов създават частна фирма „СОД-Кърджали“,в която работи до 2011 г..В Кърджали му харесва и прекарва дните си тук. Междувременно си построява къща близо до язовир „Студен кладенец“ в труднодостъпна местност.

В периода от 2002 до 2005 г. е в Служба „Сигурност“, преди тя да стане част от ДАНС. Напуска системата със звание подполковник.

 Смятам,че излъчването на редовно правителство е приоритет на суверена-българският народ.Време е да излезем от политическата безтегловност и безпътица.Каквото и да обещаем сега на избирателите в Кърджалийско,какъвто и ангажимент да поемем той ще е безсмислен,ако Народното събрание не може да излъчи работещ кабинет.Политическа партия „Български възход” е създадена,за да дава решения пред които е изправен българския народ и в частност кърджалийци.Ние членовете и симпатизантите имаме за цел да осигурим дневен ред за осъществяване възхода на България.Ангажираме се да постигнем националните ни приоритети днес и сега,с разум,съгласие,взаимодействие и обединение.Това подчертава Григор Захариев.

  Дневният ми ред като водач на листата на ПП „Български възход”  е ясен.Водещ в него е стремежът за гарантиране единството на нацията и осигуряване на достойно равнище на задоволеност на гражданите в техния бит,обвързано с гарантиране на справедливост във взаимоотношенията между обществото и институциите,отбелязва Григор Захариев.

  Ако жителите на областта ми гласуват отново доверие бих работил усърдно с институциите за гарантиране на комшулука тук.Етническият мир означава инвестиции,инфраструктура,високи доходи,спиране на миграцията на бъдещето на региона в чужбина.

  Гласувайте с №15 в интегралната бюлетина!

Георги Кулов

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини