В Пътна полиция-Кърджали засякоха товарен автомобил,откраднат в Белгия

Товарен автомобил, обявен за издирване в Шенгенската информационна система, е бил установен в Кърджали. При представяне на моторното превозно средство за регистрация в Пътна полиция и направена справка е констатирано, че автомобилът „Мерцедес“ се издирва по линия на Интерпол като откраднат в Белгия. Колата е иззета и е на съхранение в ОДМВР-Кърджали. Образувана е преписка с оглед на чл.346, ал.1 от Наказателния кодекс за противозаконно отнемане на чуждо моторно превозно средство.

Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 21,30 часа снощи в града полицейски служители спрели за проверка „Фолксваген“, с който се придвижвал 31-годишен. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 2,12 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

 Комин на жилищна сграда в Ардино се запалил снощи около 21,30 часа. Екип на РСПБЗН-Ардино загасил огъня. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини