Осмото издание на "Кърджали 4х4 2023"събра рекорден брой състезатели

Изображение 1 от 6
    Състезатели от България, Гърция, Румъния и Казахстан спечелиха челните места в крайното класиране на офроуд феста „Кърджали 4х4 2023 - Голямото завръщане”.
    В него се включиха над 90 участници от България, Гърция, Турция, Румъния и Казахстан. В продължение на три дни състезатели със 70 автомобила и 21 с ATV- преодоляваха различни по трудност и дължина трасета в региона с джипове, мотоциклети, АТV и бъги.
    За всички състезатели кърджалийският фест е първи кръг от първенството „Bulgaria Trophy Challenge” и Националния Cross Country шампионат. Състезателите мереха сили в девет класа в три основни категории – Rally; Standard и Trophy.
    В категория Rally най-добри в клас Т1 бяха Владимир Шопов и Николай Руменов. В клас Т2 първи в крайното класиране са Емил Димитров и Андон Андонов, а в клас Т3 първи бе екипът Влади Велкова и Илиян Георгиев.
    В категория Trophy клас Proto най-добрите в състезанието стана румънският екип Паску Михаил и Бубу Джордж, а в клас Modified отличието отиде при Христо Белухов и Асан Кушлов.
    В категория Standard при S+първото място зае екипът Диан Стоева и Динко Тодоров. При SH като най-добри в крайното класиране се подредиха Илия Тошев и Никола Иванов, а при SL – Иван Попов и Алекс Попова.
    Най-добри при състезателите с ATV състезанието определи Динко Вълев при Hobby и Славян Тодоров при Expert.
    Кърджали бг вести

     

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини