Доброволци от БЧК в Ардино с мартеници за дечицата

По случай 1 март, с много любов, труд и усилия, доброволците от клуб “От сърце” - гр. Ардино успяха да изготвят 350 мартенички. По традиция те закичиха първи най-малките в градчето, а именно дечицата от ДГ “Слънце”, ДГ “Брезичка” и учениците от начален етап в СУ “Васил Левски”. Тази година те успяха да зарадват не само малки, а и големи. В знак на благодарност закичиха учителите си, служителите на МБАЛ “Ардино” и служителите на Общинска администрация - Ардино.

Добротворците от клуб „Бяла Лястовица“ към СУ „ Йордан Йовков“ и клуб „Да имаш голямо сърце не тежи“ към ПГ „Руска Пеева“, гр. Джебел изненадаха съученици и училищния колектив като ги закичваха с мартенички на входа на училището.

Баба Марта посети и СУ „Христо Смирненски“, с. Черноочене където червенокръстците от клуб „ Щастливи с нас“ с помощта на най-малките ученици украсиха училището по повод празника.

На този прекрасен празник, изпълнен с много щастие и усмивки, доброволците искат отново да благодарят на всички, които ги подкрепят, помагат и най-вече на тези, които вярват в тях и тяхното дело.

Това съобщиха от ОС на БЧК в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини