Футболна академия „Арда“ 1924 с турнир в памет на Михаил Минков и Красимир Стоянов

Футболна Академия „Арда“ 1924 съвместно с БАМФ Кърджали организира турнир в памет на двама свои приятели дали много на клубната история. Турнирът се е провеждал и в миналото, като в различните му издания са участвали отбори по мини футбол и детски отбори от различни възрасти. Мероприятието се организира по идея на президента на клуба Альоша Синабов и двама от футболистите на Михаил Минков от близкото минало Благовест Саръев и Селчук Коджаахмед. Идеята на турнира е да си спомним с усмивка за един от емблематичните треньори на Футболна Академия „Арда“ 1924 - Михаил Минков и приятелят на школата с голямо футболно сърце - реферът Красимир Стоянов.

Тази година участващите отбори ще бъдат съставени от състезатели - над тридесетгодишна възраст, а мачовете ще бъдат с продължителност 2х15мин. В надпреварата се включват отборът по мини футбол на ФК „Арда“ 1924, отборът ветерани на ФК „Арда“ 1924, съставът по мини футбол на МФК Wolves и ФК Приятели, сборен отбор от състезатели носили години наред фланелката на Крумовград и приятели. Ръководството на БАМФ Кърджали ще съдейства с организацията на турнира, като са предвидени снимки и видео на живо от всеки мач. Футболна Академия Арда 1924 ще осигури купи за отборите участници, а съдиите и медицинското лице на БАМФ също ще се включат в организацията като обезпечат срещите без никакви възнаграждения. Турнирът е абсолютно безплатен. В началото на терена пък ще бъде поставена кутия за дарения в помощ на малката Дамла, която се бори с тежко заболяване.

Ръководството на Футболна Академия Арда 1924 и БАМФ Кърджали благодарят на всички, които ще се включат в турнира и благотворителната инициатива. Заедно сме силни и можем много!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини