Трусове в коалицията „Продължаваме промяната”-„Демократична България”в Кърджали-валят оставки

  Трусове клатят коалицията „Продължаваме промяната”-„Демократична България” в Кърджали-валят оставки две седмици преди началото на предизборната кампания и ден след началото на регистрацията на листите в РИК.

 Проблемите се въртят основно, около усилията на ръководството на коалицията да разчупи етническия вот и да вкара на избираеми места повече хора с турски имена.

 Няма да участвам на тези избори. Не знам кой ще отговаря за кампанията ,сподели за Кърджали бг вести моторът на ПП в Кърджали Георги Чепишев.

  Оттеглянето на Чепишев става в момент, когато лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев провеждат консултации с бивши активисти на ДОСТ от региона, които очакват да получат водещите места в листата на коалицията за Девети Кърджалийски многомандатен район. Петков и Василев правят срещи във всички смесени райони на страната и решението се очаква тепърва.

  Опоненти на ПП се шегуват,че Петков и Василев искат да заменят български патриоти с турски патриоти.

 Разместване се наблюдава и в „Да България”.Досегашният лидер на местната структура Здравко Димитров също се оттегли.От няколко дни поста му се заема от бившия зам.-кмет на Кърджали Митко Синабов. И тук предизборните страсти имат отношение към рокадата.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини