Украински футболисти набиха руски отбор в турски хотел

До масов бой между футболни отбори от Украйна и Русия се е стигнало в понеделник, 13 февруари, в хотел "Роял Сегинус" в Турция. Мелето е било между играчи на украинския отбор "Миная" и руския "Шинник", Ярославъл.

Журналистите Михаил Спиваковски и Роман Бебех съобщават, че конфликтът е започнал заради по битови причини.

"Един от украинските играчи направи забележка на руснак, който се държеше неуважително с персонала на хотела. Руснакът беше пиян и се държеше откровено грубо. Руският футболист отказа да се извини и естествено изяде шамарите, което се случи и с колегите му, притекли се на помощ. Победа на Миная!", разказват репортерите.

Схватката се разиграла под звуците на украинската патриотична песен "Допоможе ЗСУ".

След мелето футболистите на "Минай" отишли съвсем спокойно на тренировка, а няколко от играчите на "Шинник" били настанени в лазарета, разказва Роман Бебех в канала си в Телеграм. Също така веднага след инцидента руснаците веднага започнали да стягат багажа си, за да напуснат хотела

Според съобщения в руските медии четирима играчи на "Шинник" са били ранени в боя, като за двама от тях се предполага, че са със счупени ребра и пръсти.

Отбелязва се също, че още когато от "Минай" са резервирали турския хотел за предсезонната си подготовка са поставили условие пред организаторите да не делят един покрив с руски отбори. След земетресението в Турция обаче се стигнало до проблеми с хотелите и отборът на Шинник бил настанен точно при тима от Закарпатието.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини