Синдикалистите от община Ардино се включиха в кампанията за пострадалите от разрушителните земетресения в Турция

Синдикалната организация към КНСБ в община Ардино направи дарения от първа необходимост на пострадалите от опустошителните земетресения в Югоизточна Турция. Дарението включва детски храни, одеяла, кърпи, млека, течен сапун, памперси, чорапи и чорапогащи. „Трагедията от разрушителните земетресения в Турция стъписаха света с мащабите на случилото се. В трагедията трябва да сме единни. Нека бъдем добри и състрадателни“, заяви Джейлян Муталибов, председател на Общинската синдикална организация към КНСБ.

Напомняме,  че община Ардино стартира благотворителна кампания с дел събиране на средства за пострадалите от земетресенията в южната ни съседка. Нови топли дрехи, постелъчен инвентар, пакетирани хранителни продукти, хигиенни материали и парични дарения ще се събират в пункта, който се намира в сградата на община Ардино – вход на Общинския съвет; ет.1; стая №1.Определеното лице за контакти: Семра Дурхан Исмаил.

Телефон за връзка: 0895 319 964.

Община Ардино призовава всички граждани и фирми да се включат активно в дарителската кампания за пострадалите от земетресенията в Турция като дарят средства или вещи от първа необходимост.

Засега кампанията ще продължи до 11 февруари (събота).

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини