Най-после!Задържаха вандал трошил кошчета за отпадъци в центъра на Кърджали

За вандалски действия 45-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 3 часа тази нощ мъжът счупил 3 кошчета за отпадъци на бул.“България“ в Кърджали. Извършителят на деянието е бил задържан на място от полицейски патрул на РУ-Кърджали. По случая е образувано проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Жител на областта представил пред Териториалното поделение на НОИ трудова книжка с вписани неверни данни в нея. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 44-годишен не изплатил определени по съдебен ред месечни вноски на малолетния си син. Задължението към настоящия момент е в размер 4400 лв. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Незаконна сеч е била извършена в землището на село Воловарци. 51-годишен добил дъбови дървета от горски фонд без редовно писмено позволително. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ с оглед на чл.235, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини