Недоволни кърджалийци сменят тактиката-заливат табелите на Синята зона с боя

Изображение 1 от 3

      Недоволните кърджалийци сменят тактиката-заливат табелите на Синята зона с боя. Такъв случай бе констатиран зад.бл.”Табак” на улица „Завоя на Черна”. От общинската фирма „Паркинги,гаражи и зони за паркиране”веднага са свалили и почистили табелата. Предстои поставянето отново на мястото й.

     Вече седмица изригва недоволството на жителите на бл.”Табак” срещу Синята зона. Бе посегнато на ограничителните колчета, маркиращи пространството й. Случая е предаден на Прокуратурата. Разследва се и последното посегателство.

      Въпреки,че сме отворени за предложения за работата на Синята зона до нас по официален път няма постъпили искания на жителите на бл.”Табак”. Бихме ги разгледали с голямо внимание. Това посочи за Кърджали бг вести директорката на общинската фирма „Паркинги,гаражи и зони за паркиране”Шенай Мехмедали.Тя подчерта че в блока живеят хора работили в Пътното,които добре познават законите.АПИ не разрешава директното влизане от бул.”Беломорски” към „Завоя на Черна” и затова са поставени колчета.Те ще останат там въпреки посегателствата върху тях,отбеляза Шенай Мехмедали.

    Георги Кулов

    Снимки:Мохамед Хабил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини