Преди дербито Левски-Литекс

Централният бранител Йордан Милиев пък получи травма в края на днешната тренировка.

Изпълняващият длъжността старши треньор в Левски Тони Здравков заяви, че силно се надява реферът Николай Йорданов да се справи подобаващо с мача между „сините” и Литекс.

"Николай Йорданов е един съдия, на който му се дават доста важни мачове в последно време. Явно му имат доверие, щом са му дали утрешния мач. Това е важен мач и се надявам да се справи със задачата. За нас всеки мач е много важен, защото изоставаме в точките. Преди изоставахме повече, а сега по-малко. Трябва да победим, за да скъсим още повече дистанцията. Ще го кажа за десети път, Левски играе само за победа в мачовете си”, допълни Тони Здравков.

Специалистът не спести комплиментите си по адрес на лидера Литекс Ловеч:

"Това е един отбор с много, много добри футболисти. Това е тим, който показва развитие в последните кръгове и играе добър футбол. Ние сме Левски и целта ни е победата”, отбеляза още Здравков.

Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков пък даде интервю за клубния сайт в навечерието на дербито с Левски. Бившият мениджър на Хартс е спокоен и уверен преди сблъсъка на стадион "Георги Аспарухов". 

"За нас това е поредния мач от поредния кръг на "А" група. Не се подготвяме специално за него. Нямаме никакви колебания вътре в отбора. Отиваме в София, за да играем добре и да гоним победата", заяви Червенков.

Групата на Левски:

Божидар Митрев, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Еньо Кръстовчев, Георги Ангелов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Жоазиньо, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Лусио Вагнер, Седрик Бардон, Йордан Милиев, Саша Симонович, Георги Христов

Двата отбора се срещат утре от 19:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини