Взрив на недоволство срещу Синята зона, става ежедневие посегателството върху знаци и ограничителни колчета

Изображение 1 от 2

    Истински взрив на недоволство срещу Синята зона назрява в Кърджали. Кърджалийци все по често посягат на табели, знаци и ограничителни колчета. Последният случай е от началото на седмицата,когато жителите на блок „Табак” до поликлиниката изразяха с флекс ограничителни колчета, маркиращи Синята зона и регулиращи достъпа до нея.

      Хората са крайно недоволни. Готвят събрание на блока, канят се да протестират.Това съобщава нашия сътрудник Мохамед Хабил.

     В социалните мрежи също изригна недоволство. Жители на блока се оплакват от ежедневни санкции за паркиране до жилищата им. В същото време улицата е в дупки ,като френско сирене.

      Посегателствата върху табели,знаци и колчета зачестяват. Налага се да изразходваме все повече средства за тяхното възстановяване. Парите са от общинския бюджет.За последния случай при бл.”Табак” сме внесли жалба в Прокуратурата.Това сподели за Кърджали бг вести директорката на общинската фирма „Паркинги,гаражи и зони за паркиране”Шенай Мехмедали. Тя посочи,че нейни служители са поставили ограничителни колчета,за де се преустанови навлизането на автомобили от бул.”Беломорски” към улицата зад Поликлиниката. На следващия ден ,колчетата били изрязани. Наложило се тяхното възстановяване.

    Средствата, които отделяме,за възстановяване на щетите стават все повече, подчерта Шенай Мехмедали.

    Георги Кулов

    Снимки:Мохамед Хабил

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини