Едва една четвърт от кърджалийци одобряват работата на служебните правителства на президента Румен Радев

Едва една четвърт от кърджалийци, включили се в анкета на сайта Кърджали бг вести одобряват работата на служебните правителства на президента Румен Радев. 25% от респондентите  харесват политиките им. На противоположното мнение са 66,7% от анкетираните. 8,3 на сто нямат преценка.

 Мнението на кърджалийци за служебните правителства е своеобразна оценка за дейността на държавния глава Румен Радев.

 Това мнение кореспондира и с направения вчера от кабинета на служебния премиер Гълъб Донев отчет на управлението на поредното служебно правителство.Той бе публичен в тричасово открито заседание на Министерски съвет.Кабинетът Донев е най-дълго управлявалото временно правителство. От 2009 г  нито едно освен последните служебни правителства не са се отчитали пред обществеността,сочи статистиката.

  Служебният премиер Гълъб Донев отправи традиционните критики към предшественика си Кирил Петков.Той  определи успехите на своя кабинет като „безпрецедентни”.Изтъкна ,че благодарение на това правителство последните избори са преминали „спокойно и прозрачно”.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Из
    Избирател
    2 0
    12:25, 20 яну 2023
    Най слабия президент за 33 г. демокрация! Президент не обединител, а разединител на българската нация! Президент юмрук, президент кохорти, президент коя е родината.......!Президент, който назначи четири служебни правителства и не уважи българските граждани, етнически турци с доверие, нито един етнически турчин министър, зам.министър, шеф на агенция, областен управител, зам.областни управители, ДАНС, МВР, ЖАНДАРМЕРИЯ и т. н.Дори Т. Ж. не си позволяваше!
  • 2
    Гр
    Гражданин
    1 0
    15:18, 20 яну 2023
    За първи път държавен глава на България устроен етнически български без да отчита неразделната част от целокупния български народ, достойните български граждани, и те чеда на майка България - малцинствата - турци, роми и т. н. Жаден за еднолична власт, разрушител на политическата система, на парламентаризма.Безуспешен в политическите проекти и.....
  • 3
    12
    12.25
    0 0
    19:42, 20 яну 2023
    Мисля, че и в президентството няма назначени, няма и в гвардейската рота
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини