Задържаха 51-годишен кърджалиец,не спазил ограничителна заповед за защита от домашно насилие

За нарушена заповед за защита от домашно насилие 51-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Със съдебен акт на мъжа било забранено да приближава 40-годишна жена и дома й. Вчера той пристигнал в жилището на потърпевшата, в чиято полза била издадена заповедта за незабавна защита от насилие. По случая е започната проверка по чл.296, ал.1 от Наказателния кодекс, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в полицейското управление.

 Проверка за неиздължени издръжки е образувана в РУ-Ардино по подадена жалба. 48-годишен не изплатил определени по съдебен ред месечни вноски на малолетното си дете. Дължимата сума достигнала около 3000 лв. Група „Охранителна полиция“ работи по случая.

 Досъдебно производство за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества е образувано в РУ-Крумовград. Около 14 часа вчера в града полицейски служители спрели за проверка „Фолксваген“, управляван от 22-годишен. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за амфетамини и метаамфетамини.  Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

 Лек автомобил „Ауди“ се запалил по време на движение около 21,30 часа снощи до село Рани лист. Няма пострадали. Колата изгоряла. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил пламъците. Като причина за пожара огнеборците посочват късо съединение.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини