Бивш зам.-кмет на Пловдив съди Община Кърджали, заради нападение от бездомно куче

Изображение 1 от 3

       Бившият зам.-кмет на Пловдив  Ю.К.И., който от години живее в Кърджали съди Общината , заради нападение от бездомно куче. Той е внесъл искова молба в съда и смята,че чиновниците в Белия кораб със своята некомпетентност и бездействие имат вина за нанесените му рани и психична травма.

    Извадил е медицинско от съдебен лекар, документите са комплектовани. Чака съда да се произнесе.Все още не може да се отърси от стреса.

     Пред Кърджали бг вести Ю.К.И.разказва,че инцидентът се разиграва по Коледа в градинката зад Кауфланд,която вече придоби печална слава с аналогични нападения. Тя се обитава от 7-8 безстопанствени кучета. Едно от тях напада в гръб Ю.К.И. и го нахапва зверски за крака. Потърпевшия успява да го пропъди и да се обади на телефона за спешни повиквания 112. Търси медицинска помощ. С това случаят приключва.Мерки за озаптяване на глутницата не са взети.

     В градинката има детска площадка и хората от сградите в съседство споделят,че със страх водят децата си тук. Застрашени са и пенсионерите като Ю.К.И. Кърджали бг вести писа неотдавна за друг пенсионер, запасен военослужещ, който също подаде иск срещу общината,заради нападение от бездомно куче.

      Хората в зоната на градинката са раздвоени, защото част от тях хранят бездомните животни и привличат глутницата.

      Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини