Началникът на РСПБЗН-Подкова е комплексен победител в областния етап на националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2022 г.

Главен инспектор Румен Стоянов, началник на РСПБЗН-Подкова, е комплексен победител в областния етап на националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2022 г., определи специална комисия, която класира номинираните кандидати. Подгласник в тази категория е главен инспектор Митко Николов, началник на РСПБЗН-Кърджали. В направлението „Пожарогасителна дейност“ победител е главен инспектор Николай Кирилов, началник на сектор в РДПБЗН-Кърджали, втори е младши експерт Севгин Халим, началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Кърджали. В направление „Контролна дейност“ комисията класира като победител младши инспектор Гюляй Мехмед от РСПБЗН-Момчилград. В направление „Превантивна дейност“ за победител е излъчен Росен Добрев, който до месец септември миналата година оглавяваше РСПБЗН-Джебел, за приноса му и 32-годишната му дейност в системата на пожарната безопасност. Двама са класираните победители в категорията „Партньори на ГДПБЗН“ – кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и заместник-областният управител на Кърджали Бисер Николов.

Със заповед на директора на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов главен инспектор Николай Кирилов, главен инспектор Румен Стоянов, младши експерт Севгин Халим и младши инспектор Гюляй Мехмед са наградени с писмена похвала.

Наградите бяха връчени тържествено на събрание днес от комисар Заимов.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини