„Елитната” охранителна фирма,която проспа погром на къща,пазена срещу заплащане, все още не е потърсила стопаните

Изображение 1 от 2

    „Елитната” охранителна фирма,която проспа погром на къща,пазена срещу заплащане,все още не е потърсила стопаните. За сигнално-охранителната й дейност е платено до края на юни. За това собствениците имат документ. Налян Джафер от Измир,която е наследничка на имота ни сигнализира за опасност от потулване на случая. Въпреки,че фирмата е отговорна от нея не ни търсят за контакт,подчерта Налян Джафер.

  Ще припомним,че  домът на почитания преподавател Хикмет Бекиров,починал преди три години, е изтърбушен до голи стени, въпреки инсталираната сигнално- оповестителна техника.  Фирмата,която поела охраната на къщата гарантирала, че е най-добрата в страната и ,че проблеми няма да има. Оказва се,че сотаджиите са проспали не обикновена кражба, а пълно опустошение на дома на  Хикмет Бекиров. Останали са непорутени само четирите стени. От фирмата научили за погрома от полицията, която се озовала на място по сигнал.Къщата се намира до Горичката.

  Междувременно Полицията залови извършителя на погрома-44 жител на Кърджали.Той ще отговаря за материалните щети.За поруганата семейна памет обаче няма кой да поеме отговорност.

  Георги Кулов

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

  Още новини

  Последни новини