18-годишен е заловен за погрома на кошчета в Момчилград в Новогодишната нощ

Полицаи от РУ-Крумовград са установили непълнолетен и малолетен, повредили 9 броя метални кошове в парка в града. Проверката по случая е започната след сигнал от Община Крумовград вчера. Деянието било извършено в периода от 31 декември до 2 януари. В хода на проверката полицаите стигнали до две момчета на 13 г. и 16 г., които хвърляли пиротехнически изделия в кошовете и ги повредили. Група „Криминална полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая продължават работата по случая. Същото деяние, извършено в парка в Момчилград, е било разкрито от полицейски служители на местното управление. 18-годишен разрушил 4 метални коша за отпадъци в градския парк, като хвърлил пиратки в тях. Проверката по случая продължава група „Криминална полиция“ в РУ-Момчилград с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Кърджали. Сигнал за откраднато дизелово гориво е бил подаден в РУ-Кърджали. За периода от 28 декември до 31 декември  от товарен „Мерцедес“, паркиран в кв.“Веселчане“ в Кърджали, били източени 65 литра гориво. Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство за кражба и се издирва извършителя на престъплението.

За повреда и унищожаване на чуждо имущество е започнато разследване в РУ-Кърджали. Дограма, врати, мебели и техника били унищожени в къща в Кърджали. Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс. Полицията и се издирва извършителя на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Мохамед Хабил

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини