Кърджалийци възстават срещу нерегламентираните сметища,предлагат да изчистим града до август

    Кърджалийци възстават срещу нерегламентираните сметища в града и неговите околности. Те се умориха да чакат общинските власти да влязат във функциите си и да санкционират замърсителите. Не ги стряскат и санкциите на РИОСВ-Хасково. Нашият съгражданин Нурикян Мехмедали излезе с призив да изчистим града до август. Подкрепя го и Кирил Киряков.Ето какво написа във Групата на Кърджали и областта Нурикян Мехмедали:

    Подадох нов сигнал до МОСВ и РИОСВ Хасково. Искам да дам старт на нова кампания. Да изчистим Кърджали до август. Всеки може да снима сметищата вътре в града и извън него и по селата разбира се и да ги прати на МОСВ и РИОСВ Хасково. Добре е да заснемете и кординатите на сметището. Ето и имеилите на които да ги засипете с работа. Време е да покажем на Хасан кой му е началника.

    МОСВ: edno_gishe@moew.government.bg

    РИОСВ Хасково: delovodstvo@riosv-hs.org

     Кирил Киряков от своя страна ни изпрати снимки на нерегламентирани сметища по пътя за Ардино.Той е сезирал местната централа на ПП „Възраждане”,която ще постави проблема в парламента и пред  кмета инж.д-р Хасан Азис.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини