Оukitel WP21 - издръжлив смартфон с 9800mAh батерия и камера за нощно виждане

Изображение 1 от 2

    Издръжливите смартфони са специфична пазарна ниша, която привлича потребителите с динамичен начин на живот. Oukitel е добре познат бранд в тази категория с разнообразно портфолио от устройства със здрави корпуси. Китайският бранд стартира до дни продажбите на Оukitel WP21. 

    Новият модел на Oukitel е оборудван с впечатляваща батерия, която е със заряд от 4800mAh, която гарантира до 1150 часа в режим на готовност и над 12 часа продължително гледане на видео съдържание. Оukitel WP21 се захранва от MediaTek Helio G99 чипсет, който е допълнен от 12GB RAM. Това ще гарантира оптимални възможности за мултитаскинг. 

    Дисплеят е с големина от 6.78 инча и освен Full HD+ резолюция поддържа и 120Hz опресняване на кадрите. Впечатляващото качество на звука се гарантира от двойни високоговорители, като в задният корпус има допълнителен екран. На него може да виждате полезни неща като часа и датата, нотификации, входящи съобщения и др. 

    Основната камера на Oukitel WP21 е с 64-мегапикселова резолюция и е допълнена от 20МР сензор за нощно виждане и 2МР макро модул с f/2.4 oбектив. Вградената памет е 256GB, но може да се увеличи допълнително с microSD памет карта.

    Впечатляващата батерия е оптимизирана и за 66W зареждане. Смартфонът покрива изискванията на военния стандарт MIL-STD-810G, но също така е IPX4 и IP69K сертифициран. Опциите за свързване включват 4G, Bluetooth, GPS, 3.5-милиметров аудио жак, NFC, OTG и USB Type-C порт. 

    Източник: digital.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини