Приключиха ученическите първенства по бадминтон и тенис на маса, ПМГ и „Рилски“ с по две титли

    Приключи Общинското ученическо първенство по бадминтон и тенис на маса. Състезанията се проведоха вчера и днес.

    След требъла си в баскетбола, ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково продължи с титла и в надпреварата по бадминтон. На първо място се класираха юношите 8-10 клас. Девойките на Природо-математическата гимназия са втори, а победителки са ученичките от Езиковата гимназия „Проф. д-р Петър Берон“.

    В по-малката възрастова група, момчета 5-7 клас, първи са СУ „Васил Левски“. При момичета победителки са ученичките от ОУ „Св. Иван Рилски“.

    Всъстезанието по тенис на маса за ученици 8-10 клас първи е отборът на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“. В индивидуалната надпревара първи е Елвис Хаджиев от хасковската Езикова гимназия.

    При девойките отборно за момичета 8-10 клас купата получи отборът на ПГДС „Цар Иван Асен II“. Индивидуалната надпревара спечели Станислава Митева от същата гимназия.

    При момчетата 5-7 клас златните медали получиха учениците от ОУ „Св. Иван Рилски“. В индивидуалната надпревара първи е Румен Христозов от същото училище.

    При момичетата 5-7 клас на първо място са ученичките от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. В индивидуалната надпревара първа е Анжелина Боева.

    Утре ще се проведе Общинското ученическо първенство по шахмат. В него ще участват общо 3 отбора в две възрастови групи.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини