Ръководството на Община Ардино изпрати поздравителен адрес до Цвета Дамянова за 94-ия й рожден ден

Поздравителен адрес и подарък до Цвета Тодорова Дамянова от град Ардино по повод 94-ия й рожден ден изпратиха днес кметът на общината инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

„Искрено се радваме, че имаме честта от името на Ръководството на Общината и гражданите на Ардино да Ви поздравим по случай 94-та годишнина от рождението Ви. Няма по – голяма награда за човека от това да е заслужил уважението и признателността на обществото със своя труд, почтеност и достойнство. За Ръководството на Община Ардино и за цялото ни гражданство Вие сте такава личност с прекрасни човешки добродетели.

Бъдете здрава! Радвайте се на децата, внуците и правнуците си. Честит рожден ден! Бъдете благословена!”, се казва в поздравлението.

Изключително развълнувана, Цвета Дамянова, изрази своята сърдечна благодарност към ръководството на общината за оказаното уважение.

„Човек трябва да бъде позитивен, почтен и добър. Трудолюбието е основно качество, което поддържа човек“, сподели Цвета Дамянова. Тядопълни, че обича хората и те я ценят и уважават.

Цвета Дамянова е родена на 11 октомври 1928 година в плевенското село Махалата, сега град Искър. Завършва земеделско училище и гимназия в родното си село. В началото на 50-те години на миналия век идва в Ардинския край и започва работа като учител в Горно Прахово. През 1954 г. свързва живота си с учителя Георги Дамянов. Имат дъщеря и син, четирима внуци и трима правнуци. Цвета Дамянова е дългогодишен служител в Община Ардино. Активен участник в групата за стари градски песни „Догле е младост“ към читалище „Родопска искра“ – Ардино. Дългогодишен член на Клуба на пенсионера.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини