Министерството на труда и социалната политика търси в Кърджали имот за изпълнение на социален проект

Министерството на труда и социалната политика търси в Кърджали да закупи имот за социален проект.На сайта на Областна администрация Кърджали са публикувани условията на процедурата.

МТСП приканва за получаване на офертни предложения за възмездно придобиване и избор на недвижими имоти в областните градове на територията на Република България – градове от райони на планиране по NUTS-2 -за изграждане на 6 (шест) фокус-точки във връзка с реализиране на проект „П41 Развитие на социалната икономика” ,съгласно Компонент 11 „Социално включване” по Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България, утвърден с Решение на Съвета на ЕС от 4 май 2022 г.

           Целта на процедурата е да бъдат закупени общо 6 (шест) броя недвижими имоти с оглед изпълнението на Проекта – по 1 (един) брой недвижим имот в един от посочените градове от всеки район на планиране по NUTS-2 на територията на Република България.

За Южен централен район за планиране градове са следните:

Пазарджик, Пловдив, Смолян, Хасково и Кърджали

Ще припомним,че преди години,поради липса на подходящи имоти в тези градове,централата на телефона за спешни повиквания 112 дойде в Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини