След като преди година ни агитираха за Промяна, сега политиците в Кърджали с послания за стабилност

    След като на извънредните парламентарни избори през ноември 2021 г.политиците, водили листи в Девети Кърджалийски многомандатен район ни агитираха за Промяна, сега ни отправят послания за стабилност. Тон тази сутрин даде председателят на ЦС на ДПС Мустафа Карадайъ,който води листата на партията. Той успя да гласува от втория път в секция №1,след като от СИК му подадоха грешна карта. Карадайъ бе категоричен,че партията му се явява на тези избори с ангажимент за сигурност и стабилност. Той посочи,че е необходимо да се възстанови нормалността , диалога и демокрацията в страната. Той изрази недоволство, че една част от нацията се третират като престъпници, правят се арести с недоказани обвинения. Нужно е България да осмисли демокрацията , категоричен бе Карадайъ пред медиите. Той призова да се възстанови политическия диалог, за да има стабилност в страната.

     Основният му опонент Цвета Караянчева,водач на листата на ПП ГЕРБ в 9 МИР от своя страна се обяви за стабилно правителство и работещ парламент. Дадох гласа си за лидери, които да се преборят с кризата. Да преодолеем инфлацията,високите цени и да осигурим спокойствие на гражданите, каза за журналисти Караянчева.Трябва ни правителство което да се пребори с кризата, категорична бе тя.

      Водачът на листата на Коалиция БСП за България проф.д-р Георги Михайлов бе лаконичен:Гласувам за бъдещето на България и за преборване на корупцията в Кърджали!

    Георги Кулов

    Снимки:еТВ

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини