Кърджалийка изгоря с две глоби, заради немарлива служителка на бензиностанция

    Кърджалийка изгоря с две глоби заради немарлива служителка на бензиностанция. Ели Найденова трябвало да плати общо 140 лева на ТОЛ-службата за невалидна винетка, заявката за която подала служителка на бензиностанция по пътя за Маказа. Служителката не попълнила правилно заявката за винетка, пропускайки да добави последните две букви в регистрационния  номер на автомобила, се изяснило при проверка.По вина на същата служителка изгорели и други кърджалийци, казали служители на ТОЛ-службата.

     Ели Найденова тръгнала за сватба. Тя си закупила , както редовно правила винетка от бензиностанция. Взела я на цена за седмица,но с глобата й излязла,колкото годишна.Била засечена от ТОЛ системата както на отиване , така и на връщане. Спрели я служители и и казали,че винетката й е невалидна.Наложили й две глоби.Обяснили и защо.Казали и че нейният случай не е единствен.Няколко глобени имало преди нея. Всички закупили винетки от същата бензиностанция.

     Ели Найденова отишла при управителя на бензиностанцията. Поискала му да й възстанови парите. Той отказал.Препращал я по институции. Казали й, че ако винетката е била годишна,можели да и приспаднат сумата от бъдещи глоби, но в случая нищо не можело да се направи.

      Възмутена съм от бюрокрация. Възмутена съм и от непрофесионализма във бензиностанциите на „Лукойл” каза за Кърджали бг вести Ели Найденова.

     Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини