Кърджалиецът Борислав Енчев с национална диплома за отличен успех и изявени способности

Изображение 1 от 4

    Кърджалиецът Борислав Енчев, възпитаник на Езиковата гимназия, получи днес национална диплома за отличен успех и изявени способности. Тя му се присъжда от Министерството на образованието. Енчев получи днес отличието на кратка церемония в Регионалното управление по образование в Кърджали. Дипломата му бе връчена от началника на РУО Демитра Спасова.

      Спасова прочете поздравителен адрес от РУО, като подчерта,че за нея е чест да връчи дипломата. Пожела на Борислав здраве, воля и нови върхове. Тя посочи,че личния успех на кърджалиеца  е пример за съученици и приятели. Насърчи го да носи родния край в сърцето.

     Борислав Енчев отбеляза,че дипломата е атестат за учението му през 12 години обучение. Тя е била цел за него още от 8 клас. Резултатът е пълен отличен на двете матури. Те му отварят пътя да учи медицина в Мюнхен,Германия. Бъдещето ще предопредели, дали ще се върне да практикува в Родината. Желанието му да стане специалист по репродуктивно здраве. Такива специалисти са нужни при острата демографска криза в Европа.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини