ДПС регистрира листата си в Кърджали, повтаря тази от вота за 47 НС

Изображение 1 от 3

    Движението за права и свободи регистрира днес листата си за депутати за Девети кърджалийски многомандатен район за предсрочните парламентарни избори. Тя повтаря тази за предходния парламент. Водач е лидерът на партията Мустафа Карадайъ,втора е Мукаддес Налбант,зам.-председател на 45,46 и 47 НС; трети е доскорощният председател на ОблС на МДПС Байрам Байрам; четвърта е ексдепутатът,финасист Адлен Шефкед; пети е ексдепутатът Павлин Кръстев;шести е председателят на Общинския съвет в Кърджали Юсеин Ахмед; на седма позиция е Сейфи Мехмедали,председател на Общинския съвет в Джебел; осма е Зюлфие Ибрямова, председател на женската организация на ДПС в Ардино;девети е Абедин Хаджимехмед, зам.-кмет на Крумовград и десети Ферхад Ферхад,зам.-кмет на Черноочене.

    Листата бе регистрирана точно в 9,30 тази сутрин от областният лидер Ресми Мурад с пълномощно от председателя на партията Мустафа Карадайъ. ДПС бе 24-та поред политическа формация регистрирана в Районната избирателна комисия.На регистрацията присъстваха номинираните за листата,кметове на общини,активисти.Те се водиха от зам.-председателят на ДПС д-р инж.Хасан Азис.

    Областният лидер на ДПС Ресми Мурад подчерта,че партията е одобрила същата листа, заради високата оценка, която областната структура е дала на номинираните в последните две предизборни кампании и в Народното събрание. Аргумент е и краткия живот на последните два парламента,което не е позволило на депутатите от ДПС да изкарат пълни мандати.

    Нашата цел е да затвърдим четвъртия мандат и да повторим резултатите от последния вот, каза още Ресми Мурад.

    Зам.-председателят на Движението инж.д-р Хасан Азис изрази категорична увереност в спечелването на четвърти мандат. Според него това ще бъде част от приноса на партията в политическия живот на страната за постигане на стабилност в условията на световна криза.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини