Проф.д-р Георги Михайлов ще води листата на БСП в Кърджали, асистира му Мариана Ликова

Известният български учен проф.д-р Георги Михайлов ще води листата на БСП за България в Девети кърджалийски многомандатен избирателен район.Това реши днес Националния съвет на столетницата

Проф. Георги Михайлов е лекар. Роден е 25-ти април 1958 г. в София. Владее английски, френски, немски и руски език. Има специалности клинична хематология, клинични онкология и клинична педиатрия. Бил е началник клиника по хематология в Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания (НСБАЛХЗ). Бил е и директор на НСБАЛХЗ. Национален консултант е по клинична хематология. Зам.-председател е на Българското медицинско сдружение по хематология. Специализирал е трансплантация на костен мозък и периферни стволови клетки в Университетската болница в Хановер, Германия. Бил е Лекар на годината за 1997 г., Лекар на НСБАЛХЗ за 2011 г. Носител е на почетна диплома „Лекар, на когото българите вярват“. От гражданската квота БСП.

Одобрена е и предложената от Областния съвет на БСП листа за 9 МИР,която се базира на направените от общинските структури номинации.

Втора в листата е Мариана Ликова,председател на Тракийското дружество в Кърджали.Трета е Константина Карабоюкова,председател на младежкото обединение на БСП в града.Четвърта е Теодора Каракостова,председател на сдружението на жените социалистки.Пета е Есен Устренска от гражданската квота.Шести е общинския лидер в Кърджали Георги Кючуков.Седма е Мария Милушева от гражданската квота.На осма позиция е Венелин Башев, председател на ОбС на БСП в Кирково. Девета е Надежда Тодорова от гражданската квота. Общинския съветник в Кърджали Милен Филипов е десети.

Проф.д-р Георги Михайлов е точно попадение.Номинацията му се посреща с широко одобрение сред нашите членове и симпатизанти,каза за Кърджали бг вести областния лидер на БСП в Кърджали Милко Багдасаров

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Из
    Избирател
    1 0
    18:26, 25 авг 2022
    Отлично попадение! Водач, който е на земята! Честито на БСП! Листата е добра с изключение на петата - е. устренска. Ами каква връзка с лявата партия, освен, че баща и е доказан доносник-Сергей. Най зловещото! Тя е страстен любител на нощния живот,на оргиите, пуши кубинска пура и пие шотландско уиски.Кара черен джип Мерцедес. Няма нищо общо с нас бедните, левия избирател. Тя си е дребна буржоазия!По добре е да не се показва.Ще и стигнат 25 дневната плакатна слава. В БСП няма място за болни кариеристи като нея.Тя си е ДПС! Те и събраха гласове за общ. съветник, само в Чилик 20 гласа!
  • 2
    Св
    Свидетел
    0 0
    19:03, 25 авг 2022
    Същата беше на държавна софра няколко дена Бяла, плажуваше с Багдасаров. Беше му на гости плажен волейбол, държавата плаща
  • 3
    Хр
    Христо
    1 0
    19:36, 25 авг 2022
    Най-сетне на Милко му увря главата. НЯМА НЕЗАМЕНИМИ! Без срам беше се самообявил за министър в сянка, нагло, неморално.
  • 4
    Др
    Дранговец
    1 -1
    08:08, 26 авг 2022
    18.26 точно! Всичко се прави от самозабравилия и самовлюбен Багдасар. Дистанцира, изолира много свястни кадри-Дидо, покойния Божо, Назмито, Сталев, покойния Калин и др.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини